Kul att du har hittat till oss på ADC Media!

Vi är den lagom stora kommunikationsbyrån med ett enormt hjärta för det lokala. Hos oss möter du ett gäng nyfikna specialister som drivs av att se våra kunder växa och må bra. Vi levererar allt från spänstig text och snygga bilder till lockande layout och trycksaker med rätt fingertoppskänsla.

Sollefteå- och Kramfors kommuner är vår hemmaplan men under våra drygt 30 år i branschen har vi hunnit hjälpa mängder av kunder både lokalt och runt om i landet att nå ut med sina budskap.

Oavsett om du bara har en vag idé eller vet precis vad det är du vill ha så hjälper vi dig att nå dina mål. Vi drivs av att utvecklas tillsammans med våra kunder och att se våra uppdragsgivare lyckas. För oss funkar det lika bra med långsiktiga projekt som med snabba puckar och vi skräddarsyr lösningar för företag och organisationer i alla storlekar.

Hos oss är det
alltid högtryck

Vi har vårt eget välutrustade tryckeri och kan hantera det mesta i trycksaksväg. Här kan du läsa mer om våra tryckeritjänster och hur vi kan hjälpa dig att nå ut med ditt budskap.

Vi gillar färg
och form

Vi jobbar med formgivning och layout av allt från annonsmaterial till hela publikationer och böcker. Läs mer om våra formgivningstjänster här.

ADC Media på Instagram

Vi sätter ord
på dina tankar

Vi hjälper till med produktion, korrekturläsning och översättning av text.

Vi brinner
för bilder

Vi klarar det mesta inom fotografering. Vi hjälper er att fånga rätt bild som passar ert behov.

Annat som vi
också gör

Förutom våra ordinarie verksamhetsområden hjälper vi till med diverse enstaka specialuppdrag åt privatpersoner och företag. Om ni har ett uppdrag som ni behöver hjälp med, som inte riktigt passar in i våra huvudsakliga områden, så kanske även det är något vi kan hjälpa er med.