Coworking Sollefteå

En kreativ plats att mellanlanda på

Händer det att du har vägarna förbi Sollefteå och behöver någonstans att jobba från? Ett ställe att träffa en kund på eller samla projektgruppen en timme eller två?

CoWorking Sollefteå erbjuder kontorsplatser och mötesrum som går att hyra för enstaka tillfällen eller mer regelbundet. Rummen finns på övervåningen av ADC-huset vilket innebär att du bara är en kort trappa från ADC Media, kommunikationsbyrån som bland annat har tryckeri, gratistidningsredaktion och massor av kreativa människor under samma tak. Bara en sån sak!

Atlantis

Känn flytet i vardagen i vårt korallrev på torra land. Här finns fyra skrivbordsplatser som enkelt kan byggas om till ett konferensrum för 12 personer. När solen skiner går det även att flytta ut på balkongen för att ladda lite D-vitamin under arbetspasset.

Höga Kusten

Det mindre av våra arbetsrum speglar naturen utanför fönstret. Här hittar du två arbetsplatser inramade av höga berg, skog och en lagom dos vildmarkskänsla som bidrar till en rofylld upplevelse.

Bonsai

Ett dedikerat mötesrum med lugn och avslappnade atmosfär, precis lagom för fyra personer. Ta med en kopp kaffe, luta dig tillbaka i en av fåtöljerna och låt inspirationen flöda!

Priser & bokning

Skrivbordsplats
Halvdag – 250:-
Dag – 350:-
Vecka – 1000:-
Månad – 2500:-

Eget grupp-/mötesrum
Halvdag – 350:-
Heldag – 700:-

Konferensrum
Halvdag – 500:-
Heldag – 700:-

Boka via mail till [email protected], tel. 0620-68 33 08 eller via formuläret.

Bokningsförfrågan

Fyll i dina kontaktuppgifter och detaljer kring vilken sorts plats du skulle vilja boka, och när, så återkommer vi till dig kring vad som finns tillgängligt!